SUP HUREN

Sup huren: Noordwijk , Katwijk, Zandvoort en op afwijkende locatie verhuren wij Sup materiaal: Wij hebben meer dan 10 verschillende modellen paddleboards. Dus voor elke omstandigheden het juiste board.

De boards kun je huren op een van onze locaties voor 19,00€ het eerste uur. Tweede uur huur kost 14€ extra. Tien strippen kost 149€ p.p. Jaar kaart kost 295€ p.p. Je hebt dan de mogelijkheid om op mooie sup dagen met het gewenste board te suppen.

Wil je op afwijkende locatie huren kan dat hiervoor worden dan transport kosten gerekend. Je zou met een groep vrienden een tour door Amsterdam, Haarlem of Leiden kunnen maken. Het is ook mogelijk wat duurdere stand up paddle boards te huren, onze exclusieve  sup lijn. Kosten hier van zijn 25€ per uur en het tweede uur paddleboarden 15€ extra. Dit zijn bijvoorbeeld raceboards, of een carbon pro board.

Wil je toch eerst op weg geholpen worden kan je ook eerst een suples volgen bij onze supschool. Wij verhuren ook wetsuits. Kosten 5€p.p. elk volgend uur voor 2,50€.  Voor meer informatie over de sup boards die wij verhuren kan je naar onze facebook pagina. Daar zijn zelfs actiefilmpjes met de sup boards die wij verhuren.